December 10, 2017

Cum sa faci sa te simti in forma si puternic toata saptamina ?

Cum sa faci sa te simti in forma si puternic toata saptamina, fara sa mai ai chef de bautura si tigari , cu bani putini  ?

Colectie de idei si linkuri care au mers pentru mine.

  1. Diagnostic

Nimic nu este ca diagnosticul pus de medicul alopat cu multa scoala dupa facultate. Aici nu am recomandari exacte, e bine sa fie un prieten de familie. Recomandarile sunt pentru oameni relativ sanatosi, cu inteligenta normala, care nu fac abuzuri deosebite ( deci daca trageti chestii pe nas, nu va asteptati sa gasiti aici solutia problemelor voastre ).

Alternativ iridolog. Consultatia de 150 ron poate sa merite, dar nu cumparati medicatia de la ei ( cazul meu a fost consultatia 150 ron la Andreea Cazacu, si medicamente de 700 ron. Mai 2017. Sa zicem ca au ajutat cit de cit….Medicatia de la fi-sa lui Pavel Chirila ( iulie 2016 ) a costat 400 ron. Deci intelegeti nivelul de preturi ).

Eu recomand terapeuta Ana Bali din Cj ( https://www.facebook.com/denair.alessandro?ref=br_rs ) care vine din cind in cind pina la Bucuresti.

2. Carti de citit : Maria Treben ( carte celebra scrisa in anii ’80, vinduta in 20.000.000 exemplare ) pe care o puteti gasi aici.

Plantele recomandate io le-am luat din Bucur Obor ( 24 ron/2 plase mari de plastic; vedeti bine cum se compara cu 700 ron lasati la Cazacu, nu ?  ) de la 2 babute diferite din localitatea Vacaresti. Am insistat pentru pedicuta ( o planta un pic radioactiva, pe care eu am pus-o pe rinichi – dati search “pedicuta” pe textul Mariei Treben . Stiu ca multa lume nu vrea sa o recunoasca, dar alcoolul si tutunul face parte din viata lor ).

3. Orice carti despre Valeriu Popa si metodele lui. Nu uitati ca Valeriu Popa si metodele lui de tinut post cu apa au fost denigrate dintotdeauna, dar sunt mii de oameni care au scapat datorita lui. Unul din discipolii lui se numeste Ovidiu Harbada. Daca nu ar fi nu s-ar povesti , iar cititul de carti nu costa.

 

Cititi mai ales printre rinduri metode facile si simple, daca nu vreti sa tineti postul de 21 de zile :

– metoda spalatului dimineata cu ulei in gura

  • metoda bailor la picioare cu saruri de salina
  • metoda celor 3 linguri de orez crud

 

4. Orice carti despre curatirea ficatului ( Andreas Moritz are carti interesante despre curatirea ficatului – cautare aici si metoda pe scurt aici ( dupa Rapcea ) . Cititi absolut tot ce scriu “denigratorii” , dar dupa aia ginditi-va ce rau poate face organismului sa bei suc amestecat din ulei de masline cu zeama de lamiie, si sa cureti colonul cu MgSO4 ( sulfat de magneziu, sare amara, 3 ron / 100g la farmacie ).

5. Eu am facut ceaiul intr-o oala mare de 6 L, in care intra cam 4L de apa. Cantitati : le folosesc pe cele din cartea Treben, pentru 2L, insa beau 4L pe zi, inlocuind apa. Efectele s-au vazut dupa 36 de ore.

 

Esenta a ceea ce am de spus este ca intii se face dezintoxicarea organismului, si dupa aceea tratamentul efectiv ( daca mai e nevoie ).

Ideea 2 : nutritia este totul.

Numai bine,

Tudor

10 dec. 2017.